De Camping

Onze schitterende camping, is gelegen op het grootste natuurgebied van Drenthe; de Geopark Hondsrug. Met een lengte van 70 km en een hoogte van 20 meter boven het NAP is het een opmerkelijk stuk natuurschoon. De Hondsrug is in de ijstijd ontstaan door langgerekte ruggen die zich onder een ijsstroom van een ijskap hebben gevormd.

Het gebied kenmerkt zich nu door de gevarieerde bossen, zandverstuivingen, heidegebieden en cultuurhistorische elementen als hunebedden, karrensporen en grafheuvels.

Geopark De Hondsrug wordt doorkruist door fiets-, zand- en keienpaden en verschillende wandelroutes die u langs de mooiste plekjes voeren. Mocht u de drukte willen opzoeken, dan zijn de vele gezellige dorpjes een aanrader. Er zijn op onze camping 40 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over vier velden. De camping leent zich zeer goed voor groepen. De kampeerplekken zijn 100 vierkante meter groot.

Elk weekend in het kampeerseizoen wordt er een leuke avond georganiseerd in de kantine zoals dansen, muziek maken, bingo, quiz spelen en gezamenlijk koken. Camping Exloo staat bekend om zijn gezellige ochtenden met gratis koffie voor alle gasten om 10:00 uur met een spreuk van de dag. Bekijk ons fotoalbum voor een sfeerimpressie.

 

 

   Nu reserveren Bekijk tarieven Bekijk foto’s


Foto’s
Bekijk meer foto’s

   Nu reserveren Bekijk tarieven Bekijk foto’s


Activiteiten en vermaak

Vrijwel elke zaterdag organiseren we een gezellige avond met de gasten van Camping Exloo. Regelmatig wordt er gedanst, of worden er toneelstukjes opgevoerd, gedichten voorgedragen, of gezamenlijk een maaltijd bereidt. We spelen bijna iedere avond Jeu des Boules met de gasten en u kunt gratis meespelen.
’s Ochtends om tien uur is er in de kantine een gratis bakje koffie te drinken samen met de andere campinggasten.

De gemoedelijke dorpen Emmen en Borger zijn vanaf de camping goed bereikbaar. Exloo biedt ook een sfeervol centrum waar gedurende het jaar talloze activiteiten en evenementen plaatsvinden. Zo wordt er jaarlijks het schaapscheerdersfeest en het folkloristisch feest “Op de kloeten” georganiseerd.

In Emmen heeft na tachtig jaar het Dierenpark Emmen de deuren gesloten om plaats te maken voor een nieuw park vol belevenissen genaamd WILDLANDS. Het park ligt op zo’n 15 km vanaf Exloo en is dus goed te bereiken vanaf de camping.
Voor meer leuke activiteiten in de omgeving kunt u hier de activiteitenkalender bekijken.

 

   Nu reserveren Bekijk tarieven Bekijk foto’s


Faciliteiten

Algemeen

  • U kunt op onze camping gratis gebruik maken van Wi-Fi.
  • Camping Exloo beschikt over 40 kampeerplekken.
  • Er is een ruime parkeergelegenheid voor uw motorvoertuig(en). Omdat we de aangelegde natuurpaden op de camping in stand willen houden zijn er op het kampeergebied geen auto’s toegestaan.
  • Er is een ruime caravanstalling waar u uw caravan, camper of vouwwagen kunt stallen.

Sanitaire voorzieningen

  • Er is invalidensanitair aanwezig.
  • Gratis toiletten en douches.
  • Er is een stortbak voor uw chemisch toilet.
 

 

   Nu reserveren Bekijk tarieven Bekijk foto’s


Tarieven Camping Exloo 2021
Basistarief    
kampeerplaats, auto, 2 personen, incl. 3kWh (6A) per nacht en gratis Wi-Fi.  excl. toeristenbelasting  € 20,90
     
Overnachting extra persoon excl. toeristenbelasting € 5,00
Dagbezoek, per persoon   € 1,00
Huisdier (aangelijnd)   € 1,00
Leegtarief   € 6,00
Milieukosten   € 0,50
Toeristenbelasting   € 1,25 pppn

   Nu reserveren Bekijk tarieven Bekijk foto’s

 


Reserveer nu uw vakantie op Camping Exloo

Voor reserveringen kunt u bellen met 06-27218271, of mailen naar info@campingexloo.nl. Voor informatie over beschikbaarheid kunt u het onderstaande formulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Betaling kan bij vertrek en d.m.v. overschrijving, een Tikkie of contant!